LOADING

Ko smo mi

Poštovani sadašnji i naši budući klijenti, dobrodošli na internet prezentaciju eXtreme ProHostinga! U sledećih nekoliko rečenica saznaćete nešto više o nama.

Počeli smo sa radom 2009. god. sa ciljem pružanja internet usluga širokog spektra u oblasti Web hostinga. Naša misija se zasniva na tome da obezbedimo visok kvalitet i pouzdanost usluga koje imamo u ponudi. Stalno usavršavanje i nadogradnja postojećih kapaciteta je ono čemu težimo kako bi smo stvorili najbolje moguće radno okruženje za naše klijente. Naš tim je sačinjen od eksperata iz oblasti administracije servera, web dizajna i SEO optimizacije sajtova (internet marketinga) i uvek ćemo se truditi da saslušamo Vaše zahteve i pomognemo Vam kako bi razvili Vaš internet biznis. Srdačna i prijateljska komunikacija sa klijentima je esencijalna u svakom poslu pa tako i kod nas i zbog toga se ne ustručavajte da nas kontaktirate u bilo koje vreme. Kao pravno lice i zvanično registrovani od Agencije za privredne registre republike Srbije garantujemo vam uslove koje možete pronaći u našem Pravilniku.

Neke od primarnih usluga koje nudimo su: web hosting (hostovanje sajtova), domeni (internet adrese), web dizajn (izrada i održavanje sajtova), internet marketing i SEO optimizacija (reklamiranje na internetu), resseler web hosting (preprodaja hostinga) i drugo. Trudimo se da uvek budemo korak ispred drugih a na vama je da sami procenite kvalitet i pouzdanost naših usluga. Želimo da budete zadovoljni našim uslugama, jer ako niste zadovoljni, onda ni mi nismo svojim radom.

Podaci o firmi eXtreme ProHosting

Naziv: Agencija za hosting i obradu podataka eXtreme ProHosting

PIB (Poreski identifikacioni broj): 107463904

MBR (Matični broj firme): 62760265

Broj tekućeg računa: Banka Intesa 160-368285-51

Zvanično registrovani i verifikovani od Agencije za privredne registre republike SrbijeNa vrh stranice