LOADING

Web dizajn

Dizajn usluge koje nudimo:

 

Dodatne usluge:

 

Izrada i dizajn sajtova (PHP/HTML)

PHP, Hipertext Preprocessor (rekurzivna skraćenica, prvobitno Personal Home Page) je scripting jezik opšte namene koji je prvobitno dizajniran za web razvoj kreiranja dinamičkih web stranica. U tu svrhu, PHP kod je ugrađen u HTML izvorni dokument i tumači se od strane web servera sa PHP procesor modulom koji generiše stranicu dokumenta. On takođe može da funkcioniše kao grafička aplikacija ali kao što smo već gore napomenuli osnovna namena mu je kreiranje dinamičkih web prezentacija.

HTML, što je skraćenica za Hipertekt Markup Language, je dominantan programski jezik u izradi i osnovni gradivni blok web stranica. Ovim jezikom se mogu kreirati jednostavne, pregledne i profesionalne web strane koje će zadovoljiti visoke kriterijume kvaliteta. HTML se može kombinovati sa drugim programskim jezicima kao što su javascript, php, flash itd, što mu poboljšava vizuelne efekte i funkcije.

Naš dizajn tim vam nudi kvalitetnu izradu PHP/HTML web sajtova prema vašim specifikacijama i željama. Cene za izradu ovih sajtova nisu unapred određene i one zavise od sadžaja koji želite da imate na vašim sajtovima. Za info o cenama i svemu ostalom što vas zanima u vezi ovih sajtova kontaktirajte naše dizajn odeljenje preko Kontakt stranice.

 

Grafički dizajn

eXtreme ProHosting dizajn tim vam nudi jako kvalitetnu izradu grafičkih dizajn elemenata koji su vam neophodni. Kroz rad u Photoshop-u, Corelu i drugim dizajn alatima možemo vam kreirati sve što želite: logotip (logo), banere, reklamne postere, header, signature, userbar, visit kartice, flajere, kataloge itd. Cene za grafički dizajn nisu unapred određene, za informacije o cenama i svemu ostalom što vas zanima kontaktirajte naše dizajn odeljenje preko Kontakt stranice.Na vrh stranice